6670b329-3684-4fab-8bef-f37d88816681

informatie

6670b329-3684-4fab-8bef-f37d88816681
Info

Select Yacht is ontstaan uit onze liefde voor watersport. Wat begon als een hobby is nadien uitgegroeid tot een professionele bezigheid. Op deze manier proberen wij onze passie over te dragen op u.

Wij charteren een Sunseeker predator 62, genaamd ‘Brunello’. Kapitein en bediening zijn inclusief de prijzen. Dit yacht is 19,5 m lang en 5 m breed. Deze boot biedt de ruimte voor 8 gasten. De leefruimte boven is uitgerust met een tentzeil en verwarming, zodat we zelfs met minder weer een aangename tocht kunnen tot stand brengen. Verder stellen we twee slaapkamers en één badkamer ter beschikking van u. Dit biedt u de mogelijkheid om tassen te stockeren, om u om te kleden, indien gewenst zelfs een douche nemen in alle privacy.

Ieder arrangement is voor ons exclusief en zal tot de kleinste details verzorgd worden opdat u optimaal kan genieten.

Tarieven

Wij bieden twee mogelijkheden aan.

De eerste mogelijkheid is een dagtocht, die rond half tien start en omstreeks half zes zijn einde kent. 

Een tweede mogelijkheid is een namiddaguitstap, die rond half twee start en omstreeks half zes zijn einde kent.

Tarieven op aanvraag.

 

Wat zit er in de prijs vervat ?

De boot is voorzien van één badlaken per persoon. Een standaardaanbod dranken is in de prijs vervat. Al onze bedragen zijn inclusief BTW, haventaks, brandstof, ligplaats en reddingsvesten.

Na ontvangst van het voorschot wordt de reservatie pas ingepland in de agenda. We vragen een voorschot van 20% van het totaal bedrag. Het resterende saldo dient ten laatste 48 uur voor aanvang gestort te worden. Met stormweer of mist wordt er niet uitgevaren, het betaalde huurbedrag wordt dan in een tegoedbon geretourneerd. Annulering van de boeking is mogelijk tot 48 uur op voorhand. 80% van het totale bedrag wordt dan teruggestort.

Reservatie

Gelieve tijdig te reserveren, zodat wij uw verblijf zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. Aarzel niet ons te contacteren bij vragen of eventuele wensen.

Graag overlopen wij met u de gewenste formule. Wij bevestigen uw reservatie aan de hand van een contract. Daarin staat alle nuttige informatie en het GPS-adres waar u verwacht wordt. Dit contract wordt altijd per mail verstuurd zodat u alles als verrassing kunt houden voor uw partner indien gewenst.

Contactgegevens

Ligplaats:

De Spaanjerd: Maasdijk 1
3640 Kinrooi

956fb6b1-c048-49f8-aeda-34caea4bb760

Mail:

info@selectyacht.be